Vstupte do světa e-mail marketingu, který funguje.

Poskytnu vám komplexní řešení pro e-mailing, které vám umožní budovat silné vztahy se zákazníky, zvyšovat prodeje a šířit povědomí o vaší značce. 

Od přípravy strategie a šablon po tvorbu newsletterů a sledování výsledků - budu tu pro vás na každém kroku vaší cesty k efektivnímu e-mail marketingu.

Počáteční nastavení + webinář

Chcete rozjet e-mailing, ale nevíte, kde začít? Nezoufejte. Vytvořím pro vás strategii, vyberu nejvhodnější nástroj pro e-mailing, připravím šablony a návrhy na obsah pro vaše newslettery. Po kompletním nastavení se potkáme na webináři, kde vám vše ukážu, vysvětlím a společně si to vyzkoušíme.

E-mail marketing od A po Z

Chcete mít jistotu, že máte všechny aspekty e-mail marketingu pod kontrolou?
Pak je e-mail marketing od A po Z přesně pro vás. Postarám se o vše od strategie a tvorby kampaní, přes rozesílání newsletterů, až po transakční e-maily, které budou dodržovat vaši vizuální identitu. Po celou dobu budu pečlivě sledovat výsledky a provádět A/B testování a následnou optimalizaci.

Sběr kontaktů a segmentace

Chcete získat nové kontakty a efektivně je spravovat?Pomůžu vám navrhnout a implementovat strategii pro sběr nových kontaktů, doporučím vhodné lead magnety a postarám se o řádnou správu kontaktů. Následně vytvořím e-maily, které osloví vaše zákazníky jménem, doporučí jim produkty na základě jejich historie a preferencí a poskytnou obsah, který je pro ně skutečně zajímavý.

Pravidelné newslettery

Udržujte pravidelný kontakt se zákazníky a budujte silné vztahy. Ať už jde o jeden newsletter měsíčně nebo tři, vždy budete mít kontrolu nad tím, co a kdy posíláte svým zákazníkům do jejich e-mailových schránek. Společně vytvoříme šablonu/y a já se postarám o zbytek, včetně testování nejvhodnějšího času rozesílání, předmětu a obsahu newsletterů. 

Automatizace

Automatizace je klíčem k úspoře času a financí. Vytvořím pro vás automatické scénáře, které vám umožní efektivněji komunikovat s vašimi zákazníky a plně využít potenciál e-mail marketingu.

Audit e-mailingu a doporučení

Pomůžu vám zlepšit váš e-mailing, takže budete růst a plnit cíle. Odhalím silné a slabé stránky vaší e-mailové komunikace a identifikuji příležitosti ke zlepšení. Následně vám poskytnu konkrétní rady a doporučení pro dosažení maximálního úspěchu. 

Konzultace a mentoring

Potřebujete poradit ohledně e-mail marketingu? Zajímají vás nové trendy a konkrétní kroky, které vám pomohou dosáhnout lepších výsledků? Poskytuji individuální konzultace, během kterých zodpovím všechny vaše otázky a podělím se s vámi o znalosti a zkušenosti. Získáte tak konkrétní rady a doporučení na míru vašemu podnikání. A když bude potřeba, můžeme se potkat opakovaně. 

Úvodní konzultace zdarma

Pojďme se pobavit o vašich byznysových potřebách a o tom, jak vám s nimi e-mailing může pomoci.